torstai 2. huhtikuuta 2015

Herkkuvinkki

Oletteko te maistaneet raakasuklaata? Vielä pari vuotta sitten ne olivat todella uusi juttu, ja raakasuklaata sai oikeastaan vain itse tekemällä. Sitä on helppo tehdä, mutta kaikki uudet ainekset pitäisi ostaa. Onneksi raakasuklaata löytyy patukoina ja minilevyinä ainakin luontaistuotekaupoista, Punnitse ja Säästästä yms. vastaavista kaupoista sekä ainakin K-Citymarketeista löytyy, halvimmalla itse asiassa! ;)


Anyway, ajattelin esitellä mun lempparit! Raakasuklaahan ei maistu samalta kuin Fazerin sininen. Yllättäen, koska sitä ei ole makeutettu valkoisella sokerilla, ja aidon kaakaon pitoisuus on yli kaksinkertainen. Raakasuklaa on aika tujua tavaraa, ja sen makuun pitää tottua. Sitä ei myöskään pysty syömään yhtä paljon kuin Fazerin sinistä tai muuta maitosuklaata, mikä on ihan hyvä lompakkoa ajatellen.. :'D Kun minä ekoja kertoja maistoin raakasuklaata, hyvä etten sylkäissyt ulos, koska se on niin voimakkaan makuista. Mutta nyt kun olen siihen tottunut, maistuu se taivaalliselta!
Puhdistamolla on makuina minttusuklaa, appelsiinisuklaa ja suklaa. Minttusuklaa oli vähän pistävän makuinen, tosin siitä on jo aikaa kun sitä maistoin, pitäisiköhän antaa toinen tilaisuus? :D Pelkkä suklaa oli hyvää, mutta appelsiini-suklaa on kyllä yliveto! Ihan mielettömän hyvää!

Myös Cocovilla on raakasuklaata myynnissä pienissä levyissä. Heillä makuja on appelsiini, minttu, goji ja kahvi. Olen maistanut appelsiinia ja se oli kyllä myös tosi hyvää! Puhdistamo melkeinpä vie kisan. Tosin nämähän ovat makuasioita.
Jos siis kiinnostaa kokeilla vaihtoehtoja perus sokerimättöherkuttelulle, kokeilkaa ihmeessä raakasuklaata! Ja ottakaa huomioon, että varmasti maistuu aluksi todella voimakkaalta ja erilaiselta, mutta kyllä siihen vaan rakastuu kunhan tottuu!

Suklaisin mielin, ihanaa loppuviikkoa ja pääsiäistä! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti