sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Personal Trainer Sarianna Helminen

Hei!

Olen Sarianna Helminen, Trainer4You:n lisensoima personal trainer ja kuntosalivalmentaja. Asun vakituisesti Luvialla / Porissa sekä opiskelen arkisin Vierumäellä liikunnanohjaaja amk -tutkintoa, josta olen nyt suorittanut puolet.

Ihmisten auttaminen omien tavoitteidensa saavuttamisessa on intohimoni. Tunnen olevani omassa elementissäni, kun saan auttaa ihmisiä voimaan paremmin, vieläpä keinoilla, joita itse rakastan. Myös ryhmäliikunnan muodossa, mutta personal trainerina voin auttaa yksittäistä ihmistä niin paljon enemmän. On aivan mahtavaa nähdä ihmisessä muutos, jonka hän on itse saanut minun avustuksellani aikaan. Pienet onnistumiset, hyvä treeni asiakkaan kanssa, sentti pois vyötäröltä, ruokavalion kannalta hyvin mennyt viikko, sytytetty kipinä liikuntaan... kaikki nämä saavat minulle käsittämättömän hyvän fiiliksen ja ylpeyden tunteen asiakkaasta.

Tällä sivustolla tulen julkaisemaan muun muassa treenijuttuja ja -vinkkejä, mutta lisäksi löydät täältä hinnaston palveluista sekä kuulet uusimmat tarjoukset yms. Sivun oikeasta laidasta löydät myös sähköpostin, älä epäröi laittaa viestiä, jos jokin mietityttää!

Tervetuloa lukemaan ja viihtymään!

Sarianna

PS.  Voit seurata blogiani myös Bloglovinin kautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti